miércoles, 27 de febrero de 2013

CHARLA LA LECTURA EN LAS 1ªs EDADES/XERRADA LA LECTURA A LES 1 ª s EDATS • JUEVES DÍA 7 DE MARZO19.00 H. CHARLA CON EL COLECTIU PEP SEMPERE DE ELX. LA LECTURA A LAS PRIMERAS EDADES

  El Colectivo de literatura infantil y juvenil Pep Sempere formado por maestr@s desde el año 1983 definen su identidad con estas palabras:
  “persones apassionades per la literatura que llegim per a abandonar-nos en els ritmes i perdre’ns en el temps, per a embolicar-nos en la màgia de les paraules, per a viatjar a l’interior d’un mateix, per a assumir la nostra pròpia identitat i acceptar les diferències personals i, finalment, per a descobrir a l’altre i al poder de la col·lectivitat” .
  Os hemos preparado una charla con especialistas en literatura infantil que abordará la literatura en las primeras edades. Será un encuentro dirigido a los pap@s, a los maestr@s y a tod@s los interesados en la gran tarea de compartir lectura.
  A cargo de: El Col.lectiu Pep Sempere
  Duración: 1 hora y media
  Destinado a : tod@s los interesados en la literatura

  Precio: GRATUITO. Entrada libre hasta cubrir aforo.
  DIJOUS DIA 7 DE MARÇ
  19.00 H. XERRADA AMB EL Colectiu PEP SEMPERE D'ELX. LA LECTURA A LES PRIMERES EDATS
  El Col · lectiu de literatura infantil i juvenil Pep Sempere format per mestres es des del 1983 defineixen la seva identitat amb aquestes paraules:
  "Persones apassionades per la literatura que Llegim per a abandonar-ens a els Ritmes i perdre'ns al temps, per a embolicar-nos en la màgia dels paraules, per a viatjar a l'interior d'un MATEIX, per a assumir la nostra pròpia identitat i acceptar els diferències personals i, finalment, per a descobrir a l'Altre i al poder de la col · lectivitat ".
  Us hem preparat una xerrada amb especialistes en literatura infantil que abordarà la literatura en les primeres edats. Serà una trobada dirigida als pap @ s, als mestres sia tots i totes les persones interessades en la gran tasca de compartir lectura.
  A càrrec de: El Col.lectiu Pep Sempere
  Durada: 1 hora i mitja
  Destinat a: tots i totes les persones interessades en la literatura
  Preu: GRATUÏT. Entrada lliure fins a completar aforament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario